top of page
pexels-dziana-hasanbekava-6401598_edited

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

FAQ'S: FAQ

“WIE IS JULLIE DOELGROEP?”

Singles die vastlopen in het datingproces, maar graag een duurzame liefdesrelatie willen opbouwen en bereid zijn om hierin te investeren.

“WAT KUNNEN JULLIE PRECIES VOOR MIJ BETEKENEN?”

We hebben een uitgebreide cursus ontwikkeld, genaamd Date in Progress. Aan de hand van een werkboek nemen we jou gedurende 12 weken stap voor stap mee in het hele datingproces. Elke week bespreken we jouw persoonlijke situatie in een coachingsessie van 60 minuten. Je leert nieuwe theorie en wordt uitgedaagd aan de hand van toepassingsvragen. De cursus biedt daarnaast nog vele extra bonussen aan.

Wanneer jouw persoonlijke uitdaging heel specifiek is, kunnen we je ook coachen aan de hand van losse sessies. Of dit nu gaat over het verbeteren van je flirtvaardigheden, hulp bij het maken van een datingprofiel of het beter leren selecteren en kwalificeren van je date, onze insteek is altijd om jou zo doelgericht mogelijk te helpen bij het verder ontwikkelen van je dating vaardigheden.

Onze overtuiging is dat progressie en fun hand in hand moeten gaan. We zien telkens weer dat naarmate onze cliënten meer leren, zij daten ook leuker gaan vinden en hierdoor sneller resultaten boeken. Wij helpen onze cliënten om in dit constructieve patroon terecht te komen.

“GEVEN JULLIE DE COACHINGSESSIES 1-OP-1 OF OOK IN GROEPSVERBAND?”

De sessies worden bewust 1-op-1 gegeven. Hierdoor krijg jij alle aandacht en ruimte om maximaal te kunnen groeien. Onze workshops vinden wel plaats in groepsverband.

“KAN IK OOK ’S AVONDS EN IN HET WEEKEND SESSIES VOLGEN?”

De coachingsessies kunnen zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend plaatsvinden.

“ZIJN DE SESSIES ONLINE OF OFFLINE TE VOLGEN?”

Sessies kunnen zowel online als offline plaatsvinden. Dit hangt met name af van de wensen van de client en het specifieke onderwerp dat besproken wordt. Sommige coachingsvormen zijn effectiever wanneer ze face-to-face worden uitgevoerd. De locatie wordt altijd in overleg afgesproken.

“WAARIN ONDERSCHEIDEN JULLIE JE VAN ANDERE DATING COACHES?”

Wij coachen zowel vanuit het mannelijke- als het vrouwelijke perspectief. Hierdoor kunnen wij een veel completer beeld schetsen van het datingproces en hoe dit ervaren wordt vanuit de context van beide seksen. Bovendien focussen wij ons op het hele datingproces. Door stil te staan bij alle stappen van het proces, ontstaat een totaaloverzicht en krijg je alle tools in handen om een mooie liefdesrelatie te gaan opbouwen. Waar veel andere dating coaches een deel van het datingproces aanpakken, bijvoorbeeld flirten, kiezen wij dus voor een holistische benadering. Wij geloven dat een totaaloplossing eerder en meer resultaat oplevert.

“HOE EN WANNEER KAN IK BEGINNEN?”

Door bij dit kopje ‘Contact’ jouw gegevens  achter te laten, zullen wij jou binnen 24 uur contacteren voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek gaan we het hebben over jouw uitdaging(en) en nemen we onze werkwijze met je door. Op basis van dit gesprek stemmen we een coachingtraject met jou af. Wanneer je besluit om te gaan starten, is het onze insteek om altijd binnen 2 weken de eerste coachingsessie met jou in te plannen.

bottom of page