top of page

JOUW MOTIVATIE

Investeren in je liefdesgeluk is een van de beste beslissingen die jij in je leven kunt maken.

Erkennen dat je hulp en begeleiding nodig hebt bij het datingproces en het vinden van een liefdespartner, is de eerste en misschien wel belangrijkste stap die jij kunt zetten. Je hoeft je nergens voor te schamen. Het is namelijk volkomen normaal en vanzelfsprekend dat wij hulp inschakelen bij veranderingsprocessen of bij het maken van belangrijke beslissingen in ons leven.

Eén op de vier Nederlanders heeft al eens beroep gedaan op een coach. En dit aantal neemt alleen maar toe.
Bedrijven huren bovendien vaak adviseurs in die hen begeleiden en coachen in een belangrijke transformatie of besluitvormingsproces. Het maken van een belangrijke beslissing is namelijk cruciaal voor het behalen van een strategisch doel of het oplossen van een complex probleem. 

Misschien helpt het om jezelf de volgende vragen te stellen: Hoe groot is mijn behoefte aan een romantische relatie? Waarom heb ik die leuke liefdespartner nog steeds niet gevonden? Hoeveel is mijn tijd mij waard? Hoeveel waarde heb ik voor mijn gevoel verloren wanneer er weer 1 jaar, of meerdere jaren van mijn leven voorbijgaan, zonder dat ik mijn geluk in de liefde heb gevonden? Doe ik er echt alles aan om deze wens te vervullen? 

Als je echt eerlijk bent naar jezelf en je kunt geen excuus meer bedenken, dan dagen we je nu uit om in actie te komen en de Love Ladder te gaan beklimmen. Wij kunnen je namelijk helpen om aanzienlijk sneller je juiste levenspartner te vinden. En ons commitment is 100%! Wij zullen de Ladder aan weerszijden voor je vasthouden en jou met raad en daad terzijde staan, terwijl je stap voor stap naar boven klimt. Je zult het gaan ervaren als één van de meest interessante, avontuurlijke en waardevolle processen van je leven.

Zie je jezelf over een jaar al hand in hand lopen met die droompartner waarvan je tot diep in je vezels voelt dat hij of zij jouw leven verrijkt? Dan wordt het nu tijd om in beweging te komen!

jesse%20tafel_edited.jpg
Jouw Motivatie: Over mij
bottom of page