top of page
pexels-jonathan-borba-4431915_edited.jpg

REVIEWS

Reviews: Welcome
Reviews: Recensies

P. Hoogland | 38 jaar | Ondernemer

Ik kan de cursus Date in Progress echt aan iedereen aanraden. Het is het meest complete datingprogramma dat ik tot nu toe ben tegengekomen op internet.


Hoewel ik de afgelopen jaren al meerdere datingprogramma’s heb gevolgd (met name over flirten en versieren), was ik nog niet helemaal tevreden met mijn huidige situatie. Na een prettig intakegesprek heb ik besloten om de cursus Date in Progress te gaan volgen. Deze cursus was echt een eye opener voor mij. Ik heb in korte tijd zoveel nieuwe kennis en tools over daten in handen gekregen. De week over diepgaande gesprekken heeft mij bijvoorbeeld compleet nieuwe inzichten gegeven hoe ik een persoonlijke connectie met iemand kan maken. Daarnaast hebben de coachingsessies mij ook diepe inzichten gegeven in mijzelf. Ik heb eindelijk ontdekt wat mijn valkuilen en blinde vlekken zijn wat betreft het opbouwen van liefdesrelaties. Doordat ik nu heb geleerd om kritischer naar mezelf te kijken en meer oog te krijgen voor de vrouwen die echt bij mij passen, heb ik al snel twee dates geregeld die echt potentiele waarde hebben. Het voelt alsof ik nu eindelijk verder kom in het datingproces.

Ik kan de cursus Date in Progress echt aan iedereen aanraden. Het is het meest complete datingprogramma dat ik tot nu toe ben tegengekomen op internet. Daarnaast zijn Sazan en Jesse echte professionals. Ze weten niet alleen alles over daten, maar zijn ook echt goede en betrouwbare coaches. Ze hadden al heel snel door waar ik tegenaan liep met daten, en hebben mij gedurende de hele cursus gemotiveerd en gestimuleerd om mijn foute patronen te doorbreken en mijn opgestelde doelen te realiseren. Daarnaast vond ik het erg prettig dat ik hen 24/7 via WhatsApp kon bereiken voor vragen en advies. Bovendien vond ik het ook echt een unieke ervaring om gecoacht te worden door een man en een vrouw. Hierdoor heb ik voor mijn gevoel echt het complete plaatje meegekregen wat betreft daten. Sazan heeft mij bijvoorbeeld heel veel nieuwe inzichten gegeven in het vrouwenbrein. De lessen die ik heb geleerd in deze cursus neem ik voor de rest van mijn leven mee.

Ps. op het moment van schrijven ben ik serieus aan het daten met een leuke vrouw.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Reviews: Citaat
bottom of page