top of page
pexels-how-far-from-home-6788862_edited.

VISIE

Onze missie is zo veel mogelijk singles als jij te helpen met het vinden van de juiste liefdespartner.

Nederland kent momenteel zo'n 3 miljoen singles. Dit aantal zal naar verwachting sterk groeien de komende decennia. Bredere maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en emancipatie creëren hierdoor een grote paradox in de datingwereld: er is meer aanbod dan ooit tevoren, maar toch neemt het aantal liefdesrelaties steeds verder af. Hoewel wij een enorme voorstander zijn van persoonlijke keuzevrijheid, vinden we het ook jammer dat de romantische liefde voor veel mensen vandaag de dag steeds meer onbereikbaar wordt. 

Wij geloven namelijk dat een fijne liefdesrelatie een van de grootste bronnen van geluk en zingeving is. De juiste partner tilt je omhoog en voegt positieve emoties aan je leven toe. Dit heeft effect op allerlei gebieden van je leven: je voelt je zelfverzekerder, levendiger en presteert beter op je werk. 

Dat we zo overtuigd zijn geraakt van deze visie heeft er deels mee te maken dat we allebei gedurende ons leven ook in een ongezonde relatie hebben gezeten. Waar onze huidige relatie de beste kant van onszelf naar boven haalt, hebben we ook ervaren wat de effecten zijn van een slechte relatie: verdriet, onmacht, frustratie en innerlijk conflict. 

Jarenlang hebben we als single gestruggeld om onszelf weer terug te vinden en ons weer open te kunnen stellen voor een relatie. Toen we elkaar uiteindelijk tegenkwamen, hebben we onze negatieve ervaring van de liefde kunnen ombuigen in een positieve ervaring. Dit is een van de krachtigste processen van ons leven geweest.

Daarom is het ook echt onze missie geworden om zoveel mogelijk singles te begeleiden in het datingproces en te inspireren in hun keuze voor de juiste liefdespartner. Deze keuze is misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven. We willen graag dat iedereen liefdesgeluk vindt voor de lange termijn.

Misschien ben jij het vertrouwen in de liefde op dit moment verloren. Of je hebt het daten tijdelijk opgegeven, omdat je die leuke partner maar niet tegenkomt. Wat je situatie ook is, geef niet op en blijf altijd in de goede afloop geloven. Het is onze diepste overtuiging dat iedereen succes in de liefde kan ervaren, zolang je maar bereid bent verantwoordelijkheid te nemen over je eigen liefdesleven.

Visie: Over mij

ONZE KERNWAARDEN:

Visie: About

LIEFDE

Het startpunt van een positieve verandering in je leven. Liefde voor jezelf zorgt ervoor dat je in beweging komt om die gezonde liefdesrelatie te gaan opbouwen.

GROEI

Je focust jezelf op het datingproces en jouw persoonlijke ontwikkeling. Alles wat aandacht krijgt groeit. Je bent op weg naar succes.

SUCCES

Het eindpunt van jouw groeiproces. Je hebt die fijne liefdespartner gevonden.

Visie: Diensten

Wil jij een succesvolle liefdesrelatie opbouwen?

Visie: Citaat
bottom of page