top of page
MariekeZelissePhotography-214.jpg
Ons: Image

OVER ONS

We zijn gebiologeerd geraakt door het datingproces en willen onze expertise graag aan jou overbrengen.

Wij, Jesse  en Sazan van Woerden, zijn de oprichters van Love Ladder. Als datingcoaches delen we twee grote passies met elkaar. Ten eerste zijn wij al sinds jaar en dag gefascineerd door het verschijnsel daten en relaties. Liefde, wat voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld is, heeft ons tot in de kern in zijn greep gekregen. Het laat ons niet meer los. We zijn er gebiologeerd door geraakt.

De tweede passie die we delen is onze liefdesrelatie. Al meerdere jaren laten we de mysterieuze kracht van de liefde in elkaar aanwakkeren. Onze relatie geeft ons zoveel geluk, energie en rust dat we er inmiddels van overtuigd zijn dat het hebben van een fijne en gezonde relatie een van de grootste bronnen van zingeving is in iemands leven. We hebben onze liefdesrelatie inmiddels bezegeld met een romantisch huwelijk dat plaatsvond op een van de mooiste trouwlocaties van Nederland. En in mei 2023 is onze prachtige dochter Julia Sophia geboren. Zij geeft nog meer kleur, dynamiek en betekenis aan onze relatie. We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor ons leven.

Deze dankbaarheid is tevens de reden dat wij Love Ladder in het leven hebben geroepen. We voelen een onweerstaanbare drang in onszelf om singles als jij te helpen bij het datingproces. We zijn geen geboren datingcoaches. Sterker nog, we weten er alles van hoe lastig en chaotisch de datingwereld vandaag de dag is. Ondanks veel date-ervaring, hebben we jarenlang zonder plan en strategie de liefdesmarkt verkend. Dit leidde uiteraard tot niets. Na veel vallen en opstaan, hebben we uiteindelijk voor onszelf de juiste bouwstenen gevonden om dit proces naar een next level te brengen en daarmee daten zowel fun als succesvol te laten verlopen.

We willen je graag helpen, omdat we geloven dat de fouten die wij zelf in het datingproces hebben gemaakt jou heel veel frustratie en ellende gaat helpen voorkomen. Learn from the mistakes of others dus in plaats van learn from your own mistakes. Een veel effectievere methode om te groeien.

Daarnaast bieden we je een uniek concept aan: Coaching van een man en een vrouw! Heb je ooit eerder de mogelijkheid in je leven gekregen om de beste tools en vaardigheden rondom dating en liefde vanuit de invalshoek van beide seksen mee te krijgen? Is het je wens om de diepste inzichten van zowel het mannen- als vrouwenbrein te leren kennen en succesvol te gaan toepassen?

Behalve dat het je eigen leerproces enorm gaat versnellen, geeft het je ook een mijlenverre voorsprong op je concurrenten op de datingmarkt.

Ben je er klaar mee dat daten en liefde niet voor jou weggelegd lijkt te zijn? En ben je er klaar voor om jezelf opnieuw uit te vinden en te gaan werken aan het opbouwen van die waardevolle liefdesrelatie? Dan is het de hoogste tijd dat we met elkaar in contact komen. Je zult er geen spijt van krijgen…

Ons: Over mij
LiefsAniekfotografie_newbornshoot-Julia2.jpg
Ons: Image

Wil jij ook een succesvolle liefdesrelatie opbouwen?

Ons: Citaat
bottom of page