top of page

NIEUWJAARSACTIE: ‘KICKSTART DATING’

Het einde van het jaar is weer in zicht. Traditioneel gezien een periode van reflectie en vooruitkijken. Hoe is je datingleven afgelopen jaar verlopen? Ben je content met het aantal dates dat je hebt gehad? En belangrijker nog: Was de kwaliteit van je dates voldoende om hoopvol te zijn over het nieuwe jaar?

Als je weinig kwalitatieve dates hebt gehad of het ritme van daten afgelopen jaar bent kwijtgeraakt, verlies je ook steeds meer zelfvertrouwen en motivatie in een goede afloop. Je komt dan geleidelijk in een negatieve spiraal terecht.

Deze mentale barrière is niet de enige uitdaging van veel singles vandaag de dag. Het grootste struikelblok wat wij vaak zien, is het begrijpen van wat wij 'het datingproces' noemen. Om die fijne liefdespartner te vinden, is het belangrijk dat jij inzicht krijgt in de verschillende stappen van het datingproces en ook de juiste vaardigheden aanleert die je nodig hebt om succesvol te daten, zodat je op een natuurlijke wijze die romantische liefdesrelatie voor jezelf op kunt bouwen. Zonder inzicht in het datingproces loop je vanzelf vast en zullen de mentale barrières voor je alleen maar groter worden.

Het nieuwe jaar is bijna aangebroken. Tijd voor goede voornemens dus! Is succesvol daten een van jouw doelen voor het nieuwe jaar? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Vanaf vandaag lanceren wij onze Nieuwjaarsactie: ‘Kickstart Dating’. Met dit compacte en doelgerichte pakket helpen wij jou om een kickstart te gaan maken op het gebied van daten, waardoor je in het nieuwe jaar weer succesvolle date-ervaringen gaat opdoen. Het Kickstart Dating Pakket bestaat uit de volgende coachingsessies:

  1.  Het overwinnen van je innerlijke blokkades

  2.  Ontdek wie bij je past

  3.  Ontwikkel de juiste dating mindset

  4.  Genereer meer dates

  5.  Vergroot je aantrekkingskracht met de juiste flirttechnieken

  6.  Het opbouwen van een persoonlijke connectie


De sessies zijn individueel, interactief, uitdagend en kennen verschillende werkvormen, zodat jij in korte tijd in een positieve datingflow gaat belanden en meer houvast en overzicht gaat krijgen in het datingproces. Wil je meer weten wat dit pakket inhoudt, klik dan nu op onderstaande button om vrijblijvend hierover met ons in contact te komen. De prijs is normaal gesproken 700,- en Tot 31 januari 2023 kun je profiteren van onze Early Bird korting van 40%! 

Begin het nieuwe jaar met ons ‘Kickstart Dating Pakket’ en bouw die succesvolle liefdesrelatie voor jezelf op!

Nieuwjaarsactie: Over mij
pexels-karolina-grabowska-4397839_edited.jpg
Nieuwjaarsactie: Welkom
bottom of page